miércoles, 18 de noviembre de 2015

HORÒSCOPO XINÈS LA CABRA FUSTA

L'horòscop xinès és una eina molt potent per conèixer-nos millor. 

Com en el zodíac, en l'horòscop xinès, hi ha dotze signes, però en lloc d'establir-los per mesos ho fan per anys lunars, això és que el període anual no dura exactament com l'Occidental, que és un any solar, sinó que segueix el patró dels anys xinesos que són de 12 llunes. 

Per calcular el començament de l´any es compta com a inici el dia en què sol entra a la constel·lació dels Peixos i es dóna la primera lluna plena. En l'any actual el 2015, l'any xinès va començar el 19 de febrer. 

 Els signes zodiacals del calendari xinès són dotze: Rata, Búfal, Tigre, Gat, Drac, Serp, Cavall, Cabra, Mico, Gallo, Perro, Porc. 

 Aquest any, és l'any de la Cabra de fusta al Horòscop xinès. Anem, per tant, a resumir les qualitats i els defectes de la cabra. 

Caràcter de la cabra del Horòscop xinès.
Nascuts en: 1943 -1955 - 1967- 1979 - 1991 - 2003 - 2015

La cabra posseeix un caràcter casolà, li encanten les manualitats i tendeix a tenir multitud de Hobbies que necessitin paciència, creativitat i cura. Són molt simpàtiques, una mica afalagadores, els encanta que les cuidin. Encara que, somiadores, són mandroses i els costa tirar endavant sense ajuda, per la qual cosa, tenen el do, amb les seves bones formes, de es guanyar-se als altres que sucumbint al seu simpatia acaben aportant-los el que necessiten. Està clar que la cabra és YIN i s'associa doncs al passiu. La cabra recorda a la naturalesa de Càncer. Tendra, pacient, somiadora, artística, manyosa, necessita armonia i pau per a viure en l'univers magic de les seves fantasia. Davant les dificultats cap als treballs quotidians i les presses del dia a dia... la cabra té al seu favor que és molt diplomàtica, resistent i tenaç. Així, d'alguna manera, la Cabra sempre acaba trobat els mitjans o acaba sota la protecció d'algú que li alleuja en els temes administratius i de diners perquè pugui la cabra somiadora tranquil·la seure a contemplar l'aurora.

La Cabra en conjunció amb l'element Fusta:

Està és una Cabra que sempre cau dempeus, malgrat els seus alts ideals. Potser perquè és tan altruista el món la recompesa, un àngel de la guarda vigila per ella com ella vetlla pels altres, recull animals de carrer, ajuda als sense sostre, no és gens egoista, tot el contrari, és generosa fins a la medul·la i no creu que ningú sigui diferent a ella, de manera que, sovint, li prenen el pèl, però com dic sempre sortirà il·lesa.

La Cabra i la seva relació amb els altres animals:

CABRA - RATA

Millor no, massa complicat. La Rata és individualista, a la llarga li traurà de polleguera carregar amb la mandrosa i sensible Cabra. La Cabra titllarà a Rata de egoista i dramatitzarà la situació això tornarà histèrica a Rata, amb la Rata els seductors encants de la Cabra no funcionen i abandonarà primera el vaixell, doncs, intuïtiva, ja sabra que la relació s'enfonsa, encara que la Cabra no vulgui adonar-se'n. Pel bé de tots dos, com més lluny estiguin un de l'altre millor.

CABRA - BÚFAL

Practic, realista, treballador, el Búfal no sabrà què fer amb la Cabra. El Búfal viu en el món de veritat, un món en el qual s'ha de treballar dur per aconseguir el que es vol. El Búfalo realment, està fet a aquest món, és capaç d'aconseguir arribar on es proposi, i, assegurar-se una més que merescuda jubilació, però no està disposat a carregar amb una pedra a la sabata. Són tan oposats, tan diferents. La Cabra és somiadora, sensible i no suporta la disciplina fèrria que li imposa el Búfal i la dosi de realitat que li infringeix el estar al seu costat. Per molt que el Búfal li doni estabilitat financera i la Cabra li aporti la tendresa que necessita la relació farà aigües.

CABRA – TIGRE

A la nostra dolça Cabra li fa por el Tigre, és tan rude, tan crític, tan sincer, la seva mirada és tan penetrant, la analitza d'una manera que lastima la seva sensibilitat. Tots dos són molt sincers en els seus afectes i necessiten de la tendresa de l'altre, però, la Cabra, es debat entre l'admiració que sent per la fortalesa i seguretat que el Tigre li ofereix, amb el seu fort caràcter, la seva valentia i la seva seguretat en si mateix, i , d'altra banda,  l'espanta la seva poca diplomàcia. A més, als dos els agrada malbaratar, la seva economia es ressentirà, i, encara que, al Tigre, li agrada veure les tombarelles que sap fer la Cabra, és molt més realista i pràctic que ella, així que la reprendrà. Si llimen asprors poden tenir una bona relació però no mancats d'alts i baixos.

CABRA – GAT

Tots dos estan en sintonia, viuen a la mateixa freqüència. El Gat presumit, sensible al mateix temps que la Cabra, gaudeix de les piruetes i les arts d'aquesta, que al seu torn es deixa seduir per l'elegància del felí i la tendresa de la seva ronc. Dolç, melós, el gat gaudeix en deixar-se veure amb la Cabra que enlluerna amb el seu talent, tots dos creixen en l'altre, però, sempre que tot marxi bé, perquè els dos són porucs, massa sensibles i fràgils, no tenen aplom per sostenir l'altre davant les penes, tots dos es desfan en un mar de llàgrimes com ploraneres en lloc de plantar cara a les adversitats.

CABRA – DRAC

La Cabra té un talent artístic innat, però, per brillar ja està el Drac. Tot anirà bé si es cenyeixen al seu guió. El Drac amb la seva perfecta somriure i el seu do de gentleman, serà el millor dels representants, a la seva ombra la Cabra aconseguirà actuacions a les millors sales, però si competeixen sobre els aplaudiments la cosa anirà malament, el Drac es durà tot el reconeixement i la Cabra es sentirà com una simple mercaderia. Sí la cabra cedeix i es deixa modelar a gust del Drac aquet li pot proporcionar totes les comoditats i plaers amb què la Cabra somia.

CABRA – SERP

No massa recomanable, tots dos viuen al món de les idees, però la Serp és científica, el mou la recerca de saviesa, en tant la cabra es mou en el terreny de les emocions, el romanç i l'art. Així que tenim un animal intel·lectual i un altre sentimental. Si bé, en un principi poden congeniar, els dos adoren torrar-se al sol i dormir, són igual de mandrosos, la Serp es cansarà de totes les responsabilitats econòmiques amb les que li carrega la somiadora Cabra i es donarà compte del que mundana que és. La Serp està cridada als grans descobriments de la història i, tard o d'hora, sentirà, d'atendre els capritxos de la Cabra li roben el temps, així que la serp mudarà la pell i s'anirà. Una llàstima per la Cabra doncs a la Serp li sol atropellar la fortuna.


CABRA - CAVALL

El Cavall és inestable, li encanta córrer d'aquí allà, no pot estar-se quiet, té ànima de rodamón, i, la Cabra, somia amb una acollidora llar còmode i confortable, en aquesta llar li esperarà la Cabra quan el Cavall decideixi parar de trotar , la Cabra li raspallarà el llom, el Cavall es deixarà estimar i cuidar, ja que la Cabra no li recriminarà i el deixarà tornar a trotar quan el Cavall vulgui, alhora que li aplaudirà cada vegada que piafe i fanfarronee, poden ser molt feliços i diverteixe molt junts trotant i fent tombarelles. Davant els problemes, la Cabra es sentirà protegit, el Cavall té molts asos amagats a la màniga.

CABRA - CABRA

Les dues Adoren el luxe, les coses boniques, viure del conte, són molt teatreras, somiadores i contemplatives ... els faltarà força i suport per tirar endavant, corren el risc de en la seva recerca del seu món utòpic acabin sota un pont, a menys que, una de les dues parts tingui aspectes molt favorables és la seva carta astral, o, la paternitat els faci despertar i els forci a ser comercials i vendre el seu talent amb tenacitat a un bon preu per poder alimentar la seva prole.

CABRA - MICO

El Mico sabrà com aprofitar el talent artístic de la cabra, organitzés exposicions i espectacles perquè ella delit als altres amb el seu talent i junts es diverteixen però són millor amics que amants o parella. La Cabra romantica exigeix ​​carícies, mims, cures i afalacs ... i el Mico és un empresari, és cerebral no congenien en la quotidianitat i la vida junts, ja que tots dos tenen dues naturaleses molt diferents, estan d'acord en què tots dos adoren l'èxit però l'èxit per a la cabra és aconseguir que el seu art s'estengui i la calor dels focus, que l'adorin, per, el Mico, més fred i sense necessitat de reconeixement, és atresorar diners.

CABRA – GALL

Al Gallo, fastuós, bonic, l'irrita la Cabra, sent que tracta de fer-li ombra, així que la criticarà i menysprearà per això. Si algú té dret a brillar a l'escenari és el Gall, no hi cap ningú més. Per la seva banda, la Cabra, no està disposada a passar tot el dia aplaudint al Gall, que no cessa de cloquejar i se sent tan atractiu, brillant, orgullós amb el pit ple. No duraran molt, perquè, la Cabra, no aguantarà ser el blanc reiterat de la frustració del Gall, qui secretament té baixa l'autoestima i per això busca els defectes en la Cabra, a la qual fustiga sense parar, repetint el desastrosa que és en les tasques domèstiques i en administrar els comptes, no deixant-, mandrejar i fantasiejar a gust. La Cabra per tant, que té a diferència del Gall l'autoestima molt alta, es cansarà de viure en una atmòsfera tan asfixiant com hostil i s'anirà botant feliç a conquerir cims més alts.

CABRA – GOS

El Gos és pessimista per naturalesa, un malastruc, i, la Cabra, melancolica, es deixarà contagiar. A aquesta relació li falta força, ja que corren el risc d'arrossegar-se mútuament a una profunda depressió i bloquejar-se. A l'Gos, no se li passessin per alt les petites inseguretats de l'eixerida Cabra, i, amb critico discurs, reafirmarà totes les seves preocupacions i pors. El Gos amb el seu vaticini de tot tipus de mals, li injectará la por i li robarà a la Cabra tota la il·lusió per la vida, se li marciran les ales, i, se sentirà caure en el pou de l'angoixa i la depressió. La Cabra, fins llavors, tan alegre, tan simpatica, es tornarà agra i pessimista a imatge dell introspectiu Gos. El Gos, en realitat no ho fa per maldat, és lleial, treballador i humanitari. Però el seu olfacte és capaç de descobrir tota trampa i engany, sap bé que les coses no són gratuïtes i li agrada vaticinar, amb humor negre, futurs desastres, i, és clar ... a la Cabra, no li agradarà estar amb algú que, cada dia, li recorda, que, si es dedica a trotar alegrement per la muntanya, sense mirar on posa els peus, tard o d'hora trepitgés una bomba o acabarà al cep d'un despietat caçador.


CABRA – PORC

Una unió feliç, Els dos sortiran guanyant. S'admiren mútuament i es diverteixen en companyia de l'altre, plegats saben gaudir de les coses bones de la vida. El Porc, posseeix una indomable voluntat i obstinació per a assolir les seves metes, el que fa que sembli que li plouen els diners del cel, i, generós i desprès (li encanta tenir cura dels altres), satisfá de béns i comoditats a la seva adorada i refinada Cabra. Però, no només això, el Porc bonàs i de gran cor, deixarà a la Cabra ser com és, somiadora, artista, refinada, sociable, i, no la criticarà mai, deixant-li espai suficient, perquè, l'eixerida Cabra, pugui córrer i trotar a seu gust per muntanyes i prats. La sensible Cabra, a canvi, compartirà amb el Porc els seus bells somnis i l´ omplirà de dolçor, sofisticació i bellesa.


* L'article està registrat i queda totalment prohibit la seva reproducció sense el consentiment de l'autor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario